Reklamationer och returer


KONTAKTA OSS INNAN DU SKICKAR TILLBAKA NÅGOT

Vid returer och reklamationer så är det viktigt att du kontaktar oss innan du skickar något. Ring oss på 0418-48 61 30 eller gör enligt följande:

1. Skicka ett mail en beskrivning av ärendet och ev ett foto på varan. Skicka det till info@skike.se märk mailet med Reklamation/Retur samt ditt ordernummer.
2. Om det gäller ett reklamationsärende så kontaktar vi dig så snart vi kan och vi kommer överens om hur vi hanterar det.


NÄR DU SKA RETURNERA NÅGOT

Kontakta oss innan du skickar något. Skicka ett mail till info@skike.se märk mailet med Retur/Reklamation samt ditt ordernummer och meddela att du vill göra en retur samt vad som ska göras. Finner vi ingen info i paketet om vad som ska göras gör vi en återbetalning, dvs om du vill byta storlek och inte meddelat detta så kan varan säljas slut (därav viktigt att man hör av sig innan man returnerar något). Hittar vi ingen info om vem paketet kommer från så kan vi inte göra någon återbetalning.

Det är viktigt att du skickar tillbaka produkten i dess originalpackning (om sådan fanns med vid leverans). Förpackningen får inte vara skadad. Du får heller inte tejpa direkt på originalförpackningen. Vi rekommenderar att du emballerar väl, det är ditt ansvar att produkten inte skadas på väg tillbaka till oss. Saknades originalförpackning vid leverans så packar du i annan kartong.

Returfrakt sker på köparens bekostnad och ansvar, så du väljer själv med vilket fraktbolag som du skickar med, Skike.se tillhandahåller inga fraktsedlar. Be gärna om ett inlämningskvitto när du lämnar in paketet.

EXTRA VIKTIGT

Vi måste veta från vem paketet kommer, så lägg gärna med en kopia av följesedeln eller en lapp med din adress och ditt ordernummer. Skriv ner en kort beskrivning vad du vill att vi ska göra, t ex om du vill byta storlek eller om du vill att vi ska göra ett återköp.

Hänvisa INTE till tidigare konversation via mail eller telefon, all info om returen skall finnas med i returpaketet.

RETURADRESS

Skike Scandinavia
Varggatan 17
261 44 Landskrona

Mobilnummer för avisering (snabbare hantering): 073-324 43 30


SKADAT PAKET/INNEHÅLL eller saknat paket

Det är viktigt att du kontrollerar paketet när du hämtar ut det och anmäler transportskadan direkt till transportföretaget. Kontakta sedan oss så hjälper vi dig vidare.

I samband med att vi skickar iväg ditt paket så får du ett sändningsnummer via e-mail. Här kan du hålla koll på paketet under transporten: www.privatpaket.se

Små beställningar skickas som brev och går inte att spåra.

Om paketet inte skulle komma fram inom fem arbetsdagar så ber vi dig kontakta oss på info@skike.se eller ringa oss 0418-48 61 30


ÅNGERRÄTT = DIN TRYGGHET

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen gäller 14 dagars ångerrätt vid köp i vår webshop..

Returfrakt sker på köparens bekostnad.

Produkten skall returneras i obruten förpackning. Förpackningen får inte vara skadad. Du får heller inte tejpa direkt på originalförpackningen (vi ska kunna sälja produkten om det inte är något fel på varan). Vi rekommenderar att du emballerar väl. Saknades originalförpackning vid leverans så packar du i annan kartong.

Återbetalning sker till det kortnummer som angivits vid betalningen.

Har du fler frågor får du gärna kontakta oss 0418-48 61 30 


GARANTI

1 års garanti gäller från inköpsdatum.

SKÖTSELANVISNINGAR 

Du måste ha följt produkternas skötselanvisningar för att kunna utnyttja garantin.


Ladda ner appen "Mina paket" och följ ditt paket

För att underlätta spårning av paket så kan du  ladda ner appen "Mina Paket" och få dina paket registrerade automatiskt och följa dem via appen.

Läs mer om appen "Mina Paket"  Läs mer om appen "Mina paket"


Länk till EUs tvistlösningssida

Enligt lag är vi skyldiga att länka till EUs Tvistlösningssida, men vi förutsätter att är en nöjd kund hos oss.

ec.europa.eu/odr